Italia. Muncitor român, MORT după ce un zid s-a prăbușit peste el. Cristian a strigat de sub dărâmături însă salvatorii l-au scos prea târziu

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Muncitorul roman mort în Italia se numeste cristian susanu muncitor roman mort italia Cristian Susanu (sursa foto: Twitter/Vigili del Fuoco)
Muncitorul roman mort în Italia se numeste cristian susanu muncitor roman mort italia Cristian Susanu (sursa foto: Twitter/Vigili del Fuoco)

Un muncitor român a murit în Italia, după ce un zid al clădirii la care lucra s-a prăbușit peste el. Cristian Susanu avea 42 de ani și era originar din Traian, județul Neamț. 

Potrivit presei din Italia, doi muncitorii au murit sâmbătă, 13 martie, la San Pio delle Camere, în provincia L’Aquila (Abruzzo), după ce un zid al clădirii la care lucrau s-a prăbușit peste ei. Este vorba de Cristian Susanu, un cetățean român rezident la Roio și Dzevdet Uzeiri, un macedonean în vârstă de 61 de ani cu domiciliul în Castelnuovo.

Cei doi bărbați lucrau la demolarea unei construcții afectate de cutremurul devastator din 2009, când 309 oameni și-au pierdut viața și numeroase clădiri au suferit daune importante.

Cristian Susanu și colegul său nu s-au putut salva la timp

 

Potrivit publicației news-town.it, pe șantier se aflau 5 muncitori. În momentul în care un zid al clădirii s-a prăbușit, trei dintre muncitori au reușit să se salveze, însă Cristian Susanu și colegul său au fost prinși sub dărâmături.

Potrivit martorilor, strigătele lor disperate după ajutor au putut fi auzite de echipele de salvatori sosite la fața locului, dar până s-a ajuns la ei muncitorii au decedat.

 

Trupurile neînsuflețite au fost scoase de sub dărâmături abia în cursul nopții, după mai multe ore de la incident. Cei doi muncitori au fost prinși sub dărâmături în partea cea mai joasă a clădirii, într-un beci.

La fața locului au sosit peste 40 de pompieri, însă intervenția a fost una dificilă. 

Cristian Susanu, originar din localitatea Traian, județul Neamț, era căsătorit și avea un băiețel de 7 anișori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel