Italia. Meci ad-hoc de skanderbeg între doi români, sfârșit prost pentru câștigător: A ajuns în arest, cu acuzații grave

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un meci ad-hoc de Skanderbeg s-a terminat cu o încăierare, după ce învinsul a refuzat să plătească cei 20 de euro câștigătorului. După ce trecătorii au alertat poliția, câștigătorul a ajuns să fie arestat, dar pentru că asupra lui au fost găsite mai multe doze de cocaină.

"Este o încăierare în Piața Bengasi. Patru persoane se luptă". Acesta a fost conținutul apelului telefonic al unui locuitor către centrul de operațiuni al poliției, duminică, 8 mai 2022, în jurul orei 23:00.  

Când au ajuns la fața locului, ofițerii de poliție au găsit două persoane, nu patru, care se certau pentru 20 de euro. 

Italia. Meci ad-hoc de skanderbeg între doi români, sfârșit prost pentru câștigător

 

Adică, suma neplătită pentru câștigarea unui meci ad-hoc de skanderbeg. Presupusul câștigător, un bărbat de 37 de ani, de naționalitate română, la vederea polițiștilor a continuat să ceară acei bani, provocându-și din nou adversarul.

Presupusul învins din urmă, însă, a reiterat că nu a pierdut provocarea și, tocmai din acest motiv, nu a vrut să plătească acei 20 de euro. 

Ofițerii, deși cu greu, au readus situația la calm. Cu toate acestea, au efectuat o percheziție personală a celor doi protagoniști ai luptei. Iar asupra bărbatului de 37 de ani au fost găsite aproximativ douăzeci de plicuri cu cocaină și heroină. În acel moment, arestarea bărbatului a fost inevitabilă.

Un alt român, căutat prin Interpol a fost prins în timp ce mergea, cu prietenii, la un picnic.

Italia. Român căutat prin Interpol, prins în timp ce mergea, cu prietenii, la un picnic

 

În timp ce gestionau traficul rutier din afara orașului Milano, patrulele Poliției Rutiere au depistat un tânăr român, pe numele căruia fusese emis un mandat internațional de arestare. 

Polițiștii au oprit, pentru verificări, și automobilul în care se afara românul, căutat prin Interpol. Acesta se deplasa, împreună cu prietenii săi, la un picnic în afara orașului.

După ce l-au verificat în baza de date, oamenii legii au descoperit că românul este căutat la nivel european din iulie 2021. Românul are de ispășit o pedeapsă de peste 3 ani pentru săvârșirea unei infracțiuni, comise în România, scrie primadituttomilano.it.

Inițial, românul a negat totul, încercând să-i ducă în eroare pe polițiști. După compararea amprentelor, românul  arestat nu mai avea altceva de făcut decât să-și sune avocatul pentru a-l informa despre arest. 

Românul a fost pus la dispoziţia Curţii de Apel Milano pentru predarea ulterioară către Autoritatea Judiciară Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel