Italia. Mașină izbită într-un copac în timpul nopții: un român de 28 de ani a murit. Tânărul abia își vizitase logodnica

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Două accidente grave în România: Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2A E60. Opt persoane au fost rănite pe DN 13, în județul Mureș
Două accidente grave în România: Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN 2A E60. Opt persoane au fost rănite pe DN 13, în județul Mureș

Accident mortal în toiul nopții. Se prespune că șoferul ar fi adormit la volan și acesta este motivul pentru care a intrat cu viteză într-un copac, fapt care i-a costat viața unui român de 28 de ani din Vicenza. Acesta locuia în Agugliaro, în Bassovicentino, împreună cu părinții săi, o familie de origine română. 

Victima accidentului mortal, care a avut loc sâmbătă dimineață, la ora 4, a fost Cătălin Constantin Bostan, de profesie șofer de transport alimente, conform L'eco Vientino.

Cătălin conducea o Alfa Romeo Giulia de culoare albă, și ar fi intrat în trunchiul unui copac, cu viteză mare, pe teritoriul Paduan, Italia, între Vo și Este, pe drumul provincial SP 89 "Euganea", în secțiunea Via Marconi.

 

Poliția presupune că românul a adormit la volan

 

Conform primelor constatări făcute de poliția rutieră din Padova, bărbatul pare să fi ieșit brusc de pe carosabil, intrând într-unul din copacii de pe partea opusă. Impactul frontal a fost fatal pentru românul de 28 de ani, care a decedat direct în interiorul vehiculului, trupul lui fiind zdrelit de componente ale mașinii.

Mai mulți locuitori din apropiere au ieșit în stradă, fiind treziți de zgomotul puternic de afară. Când au văzut mașina prăbușită în mijlocul drumului după impactul cu pomul, oamenii au sunat imediat la salvare.

Un scenariu înfiorător pentru cei care au încercat imediat să ajute în așteptarea asistenței calificate. La fața locului a sosit o ambulanță de la serviciul de urgență 118, însă echipajul medical nu a mai putut face mare lucru pentru trupul deja fără viață al tânărului de 28 de ani. Acesta a murit în urma traumatismelor suferite în accidentul violent.

De asemenea, pompierii au lucrat ore în șir, până în zorii zilei aproximativ, pentru a înlătura vehiculul de pe șosea și a restabili condițiile de siguranță pe drum.

 

Românul ar fi intrat într-un copac fără ca alte mașini să fie implicate în accident 

 

Cătălin Constantin Bostan și-ar fi petrecut seara în compania logodnicei sale la Vo în Dealurile Eugane, pornind la drum cu mașina târziu în noapte, probabil spre casă. Întrucât nu există în acest moment nicio dovadă că alte vehicule ar fi fost implicate în accident, se ia în considerare ipoteza că șoferul a adormit la volan și a pierdut controlul mașinii. 

Tânărul care a murit sâmbătă seară îi lasă îndurerați pe cei doi părinți, Michela și Costel Bosatan. Originar din Mangalia, un oraș din România, el împărțea cu ei un apartament în Agugliaro. Apropiații au fost devastați când au primit vestea și sunt în doliu încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel