EXCLUSIV  Italia. Mandarine spălate cu „șampon de vase“. Românii angajați la livadă: "Ia uitați ce cumpărăm din piață" (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Mandarine spălate cu „șampon de vase“. Românii angajați la livadă: "Ia uitați ce cumpărăm din piață"
Italia. Mandarine spălate cu „șampon de vase“. Românii angajați la livadă: "Ia uitați ce cumpărăm din piață"

Mandarine spălate cu „șampon de vase“, în Italia, de muncitori români. Revoltați, oamenii arată ce fructe cumpărăm din piață. Dovada, în videoclipul de mai jos.

Un grup de români care susțin că muncesc în Italia, spun că primesc 7 euro pe oră pentru a spăla mandarinele cu „șampon de vase“, înainte ca acestea să ajungă să fie vândute în piețe sau supermarketuri.

Mandarine spălate cu „șampon de vase“

 

„Ia uitați frații mei ce cumpărăm noi din piață. Astea sunt mandarinele și acum uitați cum le spălăm cu șampon de vase, și după le cumpărăm din piață. Ia uitați aici. Și ne mai dă și 7 euro la oră că îi spălăm mandarinele. Durează o oră să spălăm 10 kilograme de mandarine. Și ei le vând cu 40 de cenți la market. Așa varză sunt italienii. Nouă ne dă 7 euro la oră să spălăm mandarinele și ei le vând cu 40, 50 de cenți“, se aude pe filmare cum spune unul dintre muncitorii români. 

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Te-ar mai putea interesa și: Patru bărbați au mâncat 30 de kilograme de mandarine în aeroport, pentru a nu plăti o taxă de bagaj: Buzele noastre au ars atât de rău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel