Patru bărbați au mâncat 30 de kilograme de mandarine în aeroport, pentru a nu plăti o taxă de bagaj: Buzele noastre au ars atât de rău

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Patru bărbaţi au mâncat o cutie  cu mandarine în doar 30 de minute, pentru a nu fi nevoiţi să plătească o taxă de bagaj suplimentară. Scena s-a petrecut pe un aeroport din China. Bărbații s-au gândit să rămână cu banii în buzunar şi să mănânce toate fructele.

Domnul Wang și trei dintre colegii săi au participat la o călătorie de afaceri în provincia Yunnan, din sudul Chinei și au cheltuit 50 de yuani (5,67 lire sterline) pentru a cumpăra o cutie cu mandarine de 30 de kilograme. Când au ajuns la aeroport și au cerut să facă check-inul, li s-a spus să plătească o taxă pentru bagaj de 300 de yuani (34 de lire sterline) pentru cutia cu citrice. După o analiză atentă, grupul a decis să mănânce toate mandarinele înainte de a urca în avion.

Imaginile surprinse îi arată pe domnul Wang și pe colegii săi decojind mandarinele cu viteză și mâncând una câte una. Grupul a mâncat toate fructele în decurs de 30 de minute și a economisit plata taxei suplimentare.

''Am plătit 5,67 lire sterline pentru mandarine, dar taxa pentru bagaje costă 34 de lire sterline. Așa că am spus: de ce nu le mâncăm pe toate? În minutul următor am deschis cutia și am început să decojim mandarinele'', a declarat presei locale Wang. 

În ciuda faptului că incidentul i-a lăsat cu cele 34 de lire sterline în buzunar, Wang a spus că toți au suferit după ce au mâncat atât de multe citrice, potrivit dailystar.co.uk. ''Buzele noastre au ars atât de rău câteva zile mai târziu. Nu cred că voi mai mânca mandarine pentru tot restul vieții mele'', a adăugat el. Internauţii au început să râdă pe seama bărbaţilor: ''Le puteau împărţi oricând cu alți pasageri din aeroport''.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel