Italia: Lorena, ucisă de soț după ce acesta a crezut că l-a infectat cu coronavirus

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un italian, în vârstă de 28 de ani, a sunat la poliţie pentru a se autodenunţa după ce şi-a omorât iubita, în vârstă de 27 de ani. Acesta și-a motivat fapta convins de faptul că aceasta l-ar fi infectat cu coronavirus. 

Bărbatul care lucra ca asistent medical, le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a atacat iubita crezând că aceasta l-a infectat cu noul coronavirus, potrivit procurorilor. El a încercat apoi să se sinucidă şi şi-a tăiat venele, însă a fost salvat de paramedicii veniţi la faţa locului, informează publicația britanică Daily Mail .

Lorena a fost găsită fără suflare după ce Antonio De Pace a strangulat-o. Cei doi lucrau în Messina, Sicilia. Bărbatul le-a povestit apoi colegilor că a omorât-o pentru că a crezut că l-a infectat cu coronavirus. 

Ulterior, cei doi au fost testaţi şi niciunul dintre ei nu era, de fapt, infectat cu noul coronavirus.

Cu câteva zile înainte să fie ucisă, femeia a publicat un mesaj despre moartea a 41 de medici în Italia, din cauza pandemiei, spunând că situaţia este de „neacceptat".

„Acum mai mult ca oricând trebuie să demonstrăm responsabilitatea şi iubirea pentru viaţă. Trebuie să arătaţi respect pentru voi înşivă, familiile voastre şi pentru ţară", a scris tânăra, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel