Italia. Imaginea VIRALĂ surprinsă de o româncă într-un tren: A stârnit sute de reacții

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă dintr-o localitate aproape de Bari a postat o imagine surprinsă într-un tren, unde toți pasagerii poarta mască. Imaginea a strâns sute de reacții de la conaționali din toată Europa.

„O zi bună, într-un tren, dintr-o țară civilizată, unde masca e normalitate“, a scris Marinela într-un comentariu, însoțind imaginea de mai jos. Postarea să, dintr-un grup de pe o rețea de socializare, a devenit virală și a strâns sute de distribuiri și de comentarii în scurt timp.

„Dacă asta e normalitate opriți planetă, va rog, vreau să cobor“

„Dacă vreți să vedeți cât de protectoare este o masca normală, va propun să șlefuiți un perete din ipsos, glet, și după aia să va uitați ce rămâne în nas“

„Corect!“

„Anul ăsta nu plecăm în concediu și nici copii nu mai vin“

 

„Problema este a eficienței acestei măști. Dacă o purtăm că suntem obligați sau pentru că protejează! Nu cred că cineva nu ar face tot ce se poate să evite o boală doar așa că nu îi place. Dar oamenii își pun întrebarea în ce măsură îi protejează o masca?“

„O țară civilizată este și România, doar că unii conaționali nu respectă nimic, în Europa de vest cum te prinde te arde la buzunar nu că sunt civilizați“, sunt doar câteva din sutele de comentarii adunate în câteva ore.

„Nu pot să cred ce polemici s-au iscat, eu una care am făcut poza ieri în tren, trăiesc într-un loc unde oamenii au suferit mult și acum sunt foarte precauți și acum mi-e rușine și mă simt și prost că acum mă opresc vecinii pe scară și îmi zic "pleci în feerie (vacanță) s-au îți vin neamurile acum în concediu? Fiindcă bubuie știrile cu România și miile de cazuri pozitive. Anul ăsta nu plecăm în concediu și nici copii nu mai vin, aveau bilete pe 8. Și văd atâția oameni cu niște comentarii de rămân fără cuvinte. Doamne ferește și ajută să nu ne atingă virusul. Fiecare e liber să gândească, să facă ce vrea“, a intervenit apoi, într-un comentariu Marinela C, autoarea postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel