Italia. Grupare de români, care de ocupa de furturi de automobile, destructurată. Cum operau hoţii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O grupare infracţională, care se ocupa de furturi de vehicule, combustibil sau alte bunuri a fost destructurată de carabinieri și Poliție. Cinci persoane u fost arestate, iar alte patru au primit interdicția de ședere în provincia Frosinone.

 

Anchetele, demarate în 2018, au făcut posibilă destructurarea unei grupări  periculoase de cetățeni de origine română, cu rădăcini în provincia Frosinone, care își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul. Infractorii acţionau în ​​capitală, dar şi în municipiile Anagni, Alatri, Supino, Patrica, Ceccano, Ferentino și Monte San Giovanni Campano.

În noaptea de 6 aprilie, după ce au sustras o autoutilitară de la o companie situată în zona industrială din Frosinone, membrii reţelei au folosit-o, mai întâi, pentru a comite un alt furt la o societate din Veroli.  Dar intervenția unei patrulele din carabinieri i-a obligat pe hoți să abandoneze în grabă vehiculul într-un depozit din zona industrială a localității Ceccano, fără să-l incendieze cum o făceau ca să-şi şteargă urmele. Descoperirea autoutilitarei a permis oamenilor legii să colecteze indicii substanțiali împotriva suspecţilor, scrie radiocassinostereo.com.

Astfel, carabinierii şi poliţiştii au adunat mai multe dovezi care au ajutat la descoperirea unei adevărate organizații criminale, care se ocupa de furtul societăţi comerciale și industriale. Valoarea totală a bunurilor furate în cursul anului de anchetă a fost de aproximativ 350.000 de euro. O parte din bunuri a fost găsită și returnată proprietarilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel