Italia. Gabriel, românul care a violat o fetiță de 18 luni până la moarte, mărturisește: „Am abuzat-o pe Sharon și am ucis-o“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriel Robert M. tânărul român de 25 de ani, aflat în închisoare din ianuarie sub acuzația de ucidere a fetiței de 18 luni a concubinei sale, la Cabiate, în provincia Como, a mărturisit crima, în fața procurorului Antonia Pavan.

"Eu am fost cel care a ucis-o pe Sharon". După luni de zile de la arestarea sa, a mărturisit ieri, marți 18 mai, în fața procurorului. Gabriel Robert M., bărbatul de 25 de ani aflat în închisoare din ianuarie sub acuzația că a ucis-o pe fetița de 18 luni la Cabiate, în provincia Como. Acum nu mai există niciun dubiu: din ceea ce a reieșit din mărturisire, bărbatul a abuzat mai întâi de fetiță și apoi a bătut-o până la moarte.

"Am abuzat-o pe Sharon atunci, am bătut-o până am ucis-o", a afirmat el, citează FanPage.it. Moartea tragică fusese deja dezvăluită de autopsie, care scosese la iveală atât violența sexuală, cât și faptul că fetița suferise lovituri repetate și violente pe parcursul zilei.

Citește și: Italia. EL este românul care a violat o fetiță de 18 luni până la moarte. Gabriel Robert locuia cu mama fetiței de câteva luni

 

Prin mărturisirea de astăzi în fața procuraturii, toate îndoielile au fost confirmate. Gabriel Robert Marincat a mărturisit, renunțând astfel la toată versiunea sa, susținută încă de la câteva ore după incident: faptele datează din 11 ianuarie, când tânărul de 25 de ani era singur acasă cu Sharon, fiica partenerei sale.

Gabriel, românul care a violat o fetiță de 18 luni până la moarte, mărturisește crima

 

Românul - care a fost arestat două săptămâni mai târziu, pe 25 ianuarie, sub acuzația de moarte cauzată de rele tratamente și violență sexuală în formă agravată - a explicat că fetița se juca cu o sobă electrică atunci când a căzut în cap. Așa că Sharon ar fi plâns, dar apoi s-a întors la joacă. O oră mai târziu adormea.

Bărbatul a povestit că abia după câteva ore și-a dat seama că fetița era în stare gravă: a chemat serviciile de salvare, iar acestea au transportat-o cu elicopterul la Spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo. Pentru fată, însă, nu mai era nimic de făcut. Mai întâi semnele evidente de pe corpul copilului și apoi autopsia au pus imediat la îndoială versiunea bărbatului. Până la mărturisirea de astăzi, care a dizolvat orice îndoială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel