Italia. Fotbal și bere în parcare, în plină interdicție. Români arestați: „O gașcă de huligani“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Opt români au fost amendați duminică, 3 mai, înainte de intrare în faza a doua de relaxare a restricțiilor în Italia. Gașca de români și-a dat întâlnire într-o parcare, unde au ieșit să joace fotbal. Șapte dintre aceștia erau rezidenți în altă localitate.

Românii au fost amendai pentru nerespectarea normelor pentru combaterea epidemiei de coronavirus în localitatea Santa Maria la Carità de lângă Napoli. Bărbații consumau bere și jucau fotbal,lucru care a atras atenția unor localnici care  au alertat imediat forțele de ordine. 

Polițiștii sosiți la fața locului nu au găsit urme legate de consumul de alcool și nici nu i-au găsit pe teren jucând fotbal, dar cei opt cetățeni români au fost amendați oricum pentru încălcarea restricțiilor împotriva epidemiei de coronavirus. Mai mult, aceștia trebuie acum să stea 14 zile în carantină.

Șapte dintre români erau rezidenți în localitatea Castellammare și s-au deplasat la Santa Maria la Carità, unde este rezident cel de-al optulea.

Polițiștii au primit felicitările primarului localității Santa Maria la Carità , Giosuè D’Amora, care a lăudat intervenția pentru intervenția promptă și a spus despre grupul de români că sunt niște huligani. „Complimentele mele Poliției Municipale din Santa Maria la Carità și carabinierilor din Sant’Antonio Abate care au oprit și denunțat vreo zece huligani ce s-au gândit să-și petreacă această zi de carantină bând bere și jucând fotbal în parcarea din via Motta Carità”, a scris primarul pe Facebook.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel