Italia. Fetiță de 13 ani, beată, salvată de polițiști: "Nu era conștientă"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Poliţiştii italieni au deschis o anchetă, după ce o adolescentă în vârstă de 13 ani a fost salvată din parcul Novi Sad din Modena - Italia, după ce a fost găsită în stare de ebrietate.

Tânăra în vârstă de 13 ani a fost găsită în stare de ebrietate. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei şi alţi câţiva prieteni atunci când echipajul de salvare a ajuns la faţa locului. În acel moment, prietenii acesteia ar fi încercat să împiedice salvarea fetiței și au luat-o în râs.

Carabinierii au reuşit în cele din urmă să urce fata în maşină pentru a o duce în siguranţă la spital. Aceasta a fost internată pentru efectuarea unor investigații medicale. Potrivit cadrelor medicale, fetița este în continuare internată la dezalcoolizare, sub strictă supraveghere medicala.

Cercetările continuă pentru a înțelege ce s-a întâmplat în parcul Novi Sad din Modena. Un martor a declarat că aceasta "se mișca ca un automat, nu răspundea la stimuli".

 

"Nu se simțea deloc bine"


"Erau niște copii în jurul ei. Ei sunt cei care au plecat și apoi s-au întors să o ia pe fată. Nu știu cu ce intenție s-au adunat, dar nu te puteai înțelege cu ei. Nu erau lucizi", a declarat pentru Gazzetta di Modena, Stefano Diana, paznic al parcului.

"Se mișca precum un robot, nu răspundea la stimuli. Nu se simțea deloc bine. Nu a fost capabilă să ne înțeleagă. Adolescenta nu mai era ea însăși, era atât de beată încât nu se mai putea ține pe picioare și nici nu mai putea gândi limpede. Așa ca au intervenit serviciile de urgență", a adăugat acesta.

 

Fetița nu ar fi fost violată

 

Investigațiile au arătat că fetița de 13 ani nu fusese violată, așa cum s-a sugerat inițial, ci fusese beată, ceea ce nu constituie, cel puțin pentru moment, o infracțiune. Acest lucru a fost confirmat și de procurorul din Modena, Luca Masini, și de procurorul pentru minori din Bologna, Silvia Marzocchi: "Nu există nicio dovadă care să sugereze că a avut loc violență sexuală și că cineva filma", au scris aceștia într-un comunicat. 

Cele două parchete au intervenit împreună pentru a clarifica faptele, după ce în presă s-a vorbit despre un viol asupra fetei "în prezența unui grup de alți tineri, care au încercat apoi să se opună intervenției paznicilor". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel