Italia. Fetiță ROMÂNCĂ ucisă. Detalii din anchetă

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

O fetiță româncă a fost ucisă în urmă cu trei ani. Acum apar detalii noi din anchetă. Chiar și părinți sunt suspecți acum. 

Moartea unei fetițe din România, în vârstă de 9 ani, trezește încă suspiciuni magistraților. Micuța a fost găsită dezbrăcată în stațiunea San Salvatore Telesino. 

Procurorul adjunct care se ocupă de caz a cerut ca trupul fetei să fie deshumat pentru investigații genetice asupra unou posibile probe biologice. Acestea erau prezente pe un tricou și o pereche de pantaloni găsite lângă trupul fetei. Copilul a murit încecat, potrivit medicului legist. Acesta a mai descoperit și că victima a fost și abuzată sexual în repetate rânduri. 

O noutate în ancheta prelungită este că și părinții sunt suspecți. Doi frați români, o femeie și un bărbat, prieteni și vecini cu familia fetiței ucise au fost de la început suspecți.  Aceștia au fost investigați pentru crimă și violență sexuală împotriva copilului. 

Au negat toate acuzațiile

Cei doi au pretins de la început că sunt nevinovați, iar propunerea de arest a fost respinsă de trei ori din cauza probelor insuficiente. 

Acuzațiile împotriva româncei au fost respinse. Rămân în picioare cele împotriva românului, acuzat și de violență sexuală. 

Judecătorul a dispus alte investigații, iar de data aceasta și părinți sunt cercetați, în special tatăl. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel