Italia. Explicația unei românce oprită în trafic de carabinieri: "Mă duc să donez un rinichi"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Italia i-a șocat pe polițiști atunci când a fost întrebată despre motivul deplasării. Ea le-a spus oamenilor legii că se duce să doneze un rinichi.

O româncă în vârstă de 40 de ani rezidentă la Pisa a fost oprită în trafic și sancționată de polițiștii italieni la Sarzana, în Liguria, pentru nerespectarea normelor de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus, scrie publicația cittadellaspezia.com.

Când agenții au oprit-o și au întrebat-o motivul deplasării, răspunsul pur și simplu i-a șocat: "Mă grăbesc, trebuie să donez un rinichi".

Femeia a fost oprită de polițiști în apropierea gării din localitate și a declarat că este la Sarzana în vederea donației unui rinichi. În urma verificărilor suplimentare, oamenii legii au descoperit că "scuza" româncei este falsă și au amendat-o pentru încălcarea regulilor anti-contagiune.

În plus, polițiștii au descoperit că românca nu era la prima abatere de acest fel. În urmă cu doar câteva zile, ea fusese sancționată pentru că se deplasase în mod neautorizat de la Pisa la Viareggio.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel