Italia. El este bărbatul condamnat pe viață pentru uciderea unei românce: „I-am zdrobit capul, încă mai gâfâia”

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
El este italianul care a ucis cu sânge rece o româncă
El este italianul care a ucis cu sânge rece o româncă

Italianul care a ucis cu sânge rece o româncă și-a primit sentința. Judecătorii nu au fost înduplecați de afaceristul Antonio Borgia și va petrece tot restul vieții după gratii.

Crima care a zguduit Italia are o pedeappsă. Ieri, judecătorii italieni au decis ca Antonia Borgia să fie condamnat la închisoare pe viașță. Bărbatul a povestit fără regret cum a chinuit-o pe românca în vârstă de 36 de ani, cea care i-a fost iubiă o perioadă: „I-am zdrobit capul, încă mai gâfâia”, este mărturia cutremurătoare a asasinului, citat de La Reppublica.

Relația cu românca era, în fapt, extraconjugală. Italianul a snopit-o în bătaie, deoarece nu voia ca soția lui să afle că Lăcrămioara a rămas însărcinată.

Inițial, a înjunghiat-o, apoi a urmărit-o pas cu pas, exact când femeia încerca să se salveze. Nu l-au emoționat declarațiile de dragoste pe care românca le-a făcut cu ultimele puteri, plină de sânge, ci a continuat să o lovească în cap, cu o bâtă de baseball.

„Ce faci, te iubesc, vom avea un copil împreună”, au fost ultimele cuvinte pe care Lăcrămioara a apucat să le rostească. După ce a comis această crimă înfiorătoare, Antonio Borgia s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A mers la restaurant, la frizer. Însă, carabinierii l-au arestat la scurt timp, relatează sursa citată.

După doi ani de procese, Borgia și-a aflat finalul: a avut discernământ când a ucis-o pe Lăcrămioara și nu va vedea lumina zilei. Bărbatul a vorbit execrabil despre cea pe care susține că a iubit-o.

„I-am dat două lovituri bune, dar ea încă nu murea. Avea o gaură în lateral, dar nu ceda. Aşa că i-am tăiat gâtul ca să se poată odihni de tot şi i-am zdrobit capul pentru că încă mai gâfâia”, le-a relatat italianul judecătorilor, citat de FanPage.it

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel