Italia. Ea este femeia care și-a omorât copilul și l-a pus pe banda de cumpărături din supermarket

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un caz înfiorător petrecut la finalul săptămânii trecute a șocat Europa: o femeie rezidentă în Italia și-a ucis fiul și l-a pus pe banda de cumpărături din supermarket. 

Femeia care și-a ucis copilul este o femeie de origine maghiară, de 44 de ani. Primele indicii arată că Erzesbet Bradacs și-a ucis fiul într-o cabană din apropierea supermarketului unde a intrat apoi cu trupul neînsuflețit cerând ajutor. Totul s-a întâmplat în Città della Pieve, din provincia Perugia.

Potrivit presei italiene, crima ar fi avut loc la o cabană abandonată aflată la 200 de metri de magazinul Ludl din Po Bandino. Femeia și-a înjunghiat copilul de nu mai puțin de nouă ori. Apoi, l-a luat pe acesta și l-a târât până la magazin.

Din câte se pare, femeia mai intrase cu o zi înainte în supermarket, chiar cu fiul Alex, în vârstă de doar doi ani. Aceasta a relatat carabinierilor că apoi s-a refugiat la cabană, acolo unde l-a adormit pe cel mic, improvizând o masă, în partea din spate a cabanei. Acolo este și locul unde oamenii legii au găsit urmele crimei: sânge, hanoracul femeii și tricoul lui Alex tăiat de cuțit.

Magazinul s-a transformat luni într-o zonă de pelerinaj pentru cei impresionați de moartea crudă a băiatului. Oamenii au adus flori și au aprins candele în memoria copilului ucis de mama sa. Unul dintre mesaje, evidențiate de presa italiană conținea cuvintele "Nu l-ai meritat!"

Tatăl lui Alex, căutat de asemenea de poliție

Oamenii legii îl caută pe tatăl lui Alex, de asemenea de origine maghiară. Anchetatorii au găsit în telefonul mamei criminale o poză cu băiatul ucis alături de mai multe mesaje trimise tatălui. Din câte se pare, femeia ar fi vrut să se răzbune astfel pe tatăl lui Alex, trimițându-i poze cu băiatul omorât și crezând că astfel îl va face să sufere.

Copilul era deja mort în momentul în care a fost adus de mamă la supermarket, iar paramedicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai avut ce să-i facă. Femeia a fost arestată preventiv, iar cel mai probabil va fi supusă unei expertize psihiatrice.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel