Italia. Două românce au ajuns la Urgențe, dupa ce s-au luat la bătaie pentru un italian

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Două românce au ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie pentru un italian. Mai mult, cele două femei au ajuns zilele trecute în fața unui judecător, fiind denunțate de carabinieri.

Două românce rezidente în Italia au ajuns zilele trecute în fața unui judecător de la un tribunul din Avezzano (regiunea Abruzzo), după ce s-au bătut pentru un bărbat italian cu care una dintre ele avea o relație, iar cealaltă a avut o relație cu el în trecut.

Poveste de iubire cu năbădăi

 

Incidentul s-a petrecut pe data de 30 decembrie 2018, atunci când una dintre cele două românce, în vârstă de 59 de ani, a trecut prin fața casei fostului ei partener, un bărbat italian de 60 de ani, și s-a oprit pentru a sta de vorbă cu el.

În casa bărbatului însă, se afla o altă femeie, tot româncă, dar în vârstă de 34 de ani, cu care bărbatul de 60 de ani avea o relație în acea perioadă, relatează publicația Terre Marsicane.

De aici și până la scandal nu a fost decât un pas, iar între cele două a izbucnit rapid un conflict. Scandalul a escaladat rapid, acestea ajungând în cele din urmă să se lovească una pe cealaltă.

Cele două femei au fost atât de agresive încât ambele au avut nevoie de o vizită la secția Urgențe în acea zi, mai precizează sursa citată.

Medicii de la spital a alertat carabinierii, iar cele două românce au fost denunțate pentru vătămare corporală.

Acestea au ajuns astfel în fața judecătorului pentru pace Stefano Bona de la Tribunalul din Avezzano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel