Italia: Doi români uciși. Detalii cutremurătoare: Am lovit până n-a mai respirat

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ies la iveală noi detalii despre cei doi români uciși anul trecut la Chivasso, lângă Torino. Declarațiile unuia dintre criminali sunt absolut șocante. 

Doru Costantin Olaru, în vârstă de 28 de ani și Costel Cornel Calinciuc, în vârstă de 38 de ani au fost uciși cu sânge rece de patru bărbați italieni, printre care se aflau și doi frați. Italienii au dat foc rulotei unde dormeau ciobanii români iar apoi i-au bătut până la moarte. Crima a avut loc exact în urmă cu un an, însă astăzi presa italiană publică mărturia criminalului.

Cel care i-a ucis pe cei doi români, fără nici o urmă de remușcare este Perro Bergero de 31 de ani. El l-a ucis pe Caliniciuc și i-a dat lovitura de grație lui Olaru, care era inconștient, dar încă mai respirea.

Bergero este acum închis în penitenciarul Eporediese, departe de cei doi frați, Romano si Daniele, care sunt închiși in Vallette si Biella.

"În acea seară, după sosirea la remorcă, Daniele și cu mine am avut grijă de Calinciuc, pentru că a fost primul care a ieșit după ce a luat foc rulotă și a venit în direcția noastră. Alex și celălalt frate, Romano, s-au luptat cu Olaru, iar în acest timp eu l-am omorât pe Calinciuc cu o lovitură în cap," povestește Bergero.

El a relatat pe urmă și cum l-a ucis pe celălalt român:

"Am lovit să-l omor, aproape nici nu mi-am dat seama, Am lovit, am lovit, până am constatat că nu mai respiră," a mai spus Bergero. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel