Italia. Doi muncitori au murit în chinuri groaznice, congelați într-o încăpere cu azot lichid

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Doi muncitori au murit congelați într-o încăpere cu azot lichid
Doi muncitori au murit congelați într-o încăpere cu azot lichid

Doi muncitori au murit în chinuri groaznice, într-o încăpere care se depozita azot lichi, la Spitalul Humanitas din Milano. La acest moment, nu se știe cum s-a produs incidentul. Primele constatări ale legiștilor arată că oamenii au avut țesuturile arse, apoi decesul a survenit urmare a degerăturilor provocate de azot.

Tragedia de la Spitalul Humanitas este investigată de carabineri și de conducerea unității medicale, notează la Stampa.Cei doi angajați erau de la o companie externă și aveau rolul de a verifica echipamentele care trebuie casate.

La fața locului sunt pompierii, carabinierii și inspectorii de muncă. Încă nu se poate trage concluzia a cui vină este. Angajatorul celor două persoane spune că i-a trimis pe teren cu echipamentele de protecție. Consideră că a fost o defecțiune sau o manevră gresită a celor doi.

Presa italiană este îngrozită de numărul accidentelor de muncă, înregistrate tot mai des.

„O altă tragedie,  o altă moarte albă care zguduie Milano. După decesul lui  Donato Piscopiello din Salento, care a căzut în gol de la  5 metri , la cel al lui  Celtahiri Flamur, un muncitor de 42 de ani, de origine albaneză, care a căzut în timpul unor lucrări de întreținere.  Să nu uităm de  moartea lui Fabio Sure, în vârstă de 39 de ani, peste care s-a prăbușit o mansardă, de  Roberto Boci în Palù, în zona Verona, electrocutat în timp ce lucra la un pilon. Nume care devin numere, statistici privind accidentele de muncă care indică date și procente. Dar în spatele ei sunt fiice, prieteni, orașe, locuri”, au scris jurnaliștii italieni de la Stampa. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel