Italia. Descoperire macabră în baia închisorii Ivrea: Un ROMÂN și-a pus capăt zilelor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tragedie, ieri seară, luni, 9 noiembrie 2020, în închisoarea Ivrea. Un deținut român a fost găsit fără suflare în baia celulei sale.

Un deținut de naționalitate română s-a sinucis agățându-se în baia celulei sale. Știrea este confirmată de Leo Beneduci, secretarul general Osapp (Organizația Sindicală Autonomă a Poliției Penitenciare): 

„De ceva timp, Osapp a denunțat situația foarte gravă în care se află închisorile italiene. Închisoarea Ivrea este lipsită de un director titular și fără un comandant titular și suferă de lipsa foarte acută de personal, denunțată în repetate rânduri de noi. Pentru a zecea oară vă reamintim că personalul Poliției Penitenciare din Ivrea lucrează în condiții extreme și, în ciuda acestui fapt, închisoarea se bazează pe puțini agenți prezenți care îndeplinesc chiar funcții de supraveghere generală în locul superintendenților, în ciuda prezenței acestora din urmă, și sunt angajați în această funcție în ciuda acordurilor în vigoare. Reiterăm încă o dată că închisoarea Ivrea este în deplină „dezordine”“, se arată într-o scrisoare a sindicatului, citată de presa italiană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel