Italienii îl scapă pe Dragoş Săvulescu de condamnarea din România, într-un dosar de corupţie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Actorul român care a apărut într-un film cu Kevin Costner scapă de condamnarea definitivă dată de judecătorii români. Dragoş Săvulescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni cu executare într-un dosar de corupţie.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent, la Rahova. Acum, Săvulescu, în vârstă de 47 de ani, este în Italia. Judecătorii l-au scăpat de condamnare. În România, acesta poate fi văzut într-un film pe Netflix: „Love by design” unde joacă alături de Jane Seymour.

Săvulescu este căsătorit cu fosta miss Univers Albania.

„Curtea de Apel Napoli respins executarea mandatului, a recunoscut sentinţa emisă de instanţa română, a dispus executarea pedepsei în Italia și suspendarea executării. Nu-mi ascund dezamăgirea faţă de un astfel de verdict. În general, sunt foarte rezervat să comentez dosare şi soluţii pronunţate in instanţe. Din motive pe care nu trebuie să le dezvolt. Dar Italia este ceva mai departe. Mă îndoiesc că o declaraţie de-a mea ar putea să fie interpretată ca o presiune asupra justiţiei italiene. Dar poate aude ministrul Justiţiei. Suntem extrem de dezamăgiţi de o astfel de dezlegare,” a spus ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

 

Săvulescu a fost dat în urmărire internaţională

 

În februarie 2019, Săvulescu, 47 de ani, a fost dat în urmărire internaţională după condamnarea din dosarul Retrocedărilor. Într-o postare pe blogul său, a spus că nu a produs niciun prejudiciu şi nu datorează nimic statului.

Săvulescu a fost acţionar la FC Dinamo, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel