Italia: Dansatoare româncă, hărțuită sexual de Antonio Zequilla, un celebru actor italian? „M-a ademenit în camera lui...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Presa tabloidă din Italia vuiește de câteva zile. Celebrul actor și prezentator TV italian, Antonio Zequilla, actualmente participant la ediția VIP a emisiunii Big Brother Italia, este acuzat de hărțuire sexuală de o dansatoare româncă.

Modelul Andrada Marina a povestit despre experiența ei cu Antonio Zequila, în prezent concurent în casa Big Brother Vip 2020 Italia. Totul s-a întâmplat în timpul concursului de frumusețe „Miss made in Italy”, în 2015, când ea a fost concurentă, iar el era prezentatorul.

Dansatoarea româncă a povestit presei din Peninsulă că Zequila a observat-o din timpul concursului,  și apoi a invitat-o în cameră pentru a discuta mai multe despre un loc de muncă: „În cursul unei seri am interpretat un număr de bellydance - marea mea pasiune și m-a observat. Așa că m-a invitat în camera sa de hotel: mi-a spus că am talent și că vrea să-mi vorbească despre muncă", a povestit tânăra româncă despre cele petrecute în urmă cu aproape 5 ani.

„A fost o experiență proastă pe care mi-aș dori să o uit. Zequila, după părerea mea, este orice mai puțin gentleman și amintirea atitudinii sale față de mine mă dezgustă. Eram tânără, avea doar optsprezece ani și Antonio Zequila mă observase în timpul concursului, după un număr de dans. El era prezentatorul finalei concursului de frumusețe 'Miss Made in Italy'“, povestește Andrada într-un interviu pentru modospecttacolo.it.

„Dragă Zequila, nu sunt genul acela de fată“

 

Fata spune că după ce a intrat în camera lui, acesta a început să se laude cu numeroși amici în lumea televiziunii, spunându-i că ar putea-o ajuta să performeze în show-uri celebre. „Am fost naivă și nu m-am gândit niciodată la ce mi s-ar putea întâmpla. Cert este că la scurt timp după ce am intrat în camera lui, Zequila a început să se laude cu numeroșii cunoscuți ai săi din televiziune și la un moment dat m-a sărutat surprinzător. M-am retras apoi, speriată și am făcut un atac de panică. A încercat să mă calmeze. M-a făcut să stau pe pat și după un timp a încercat din nou. În acest moment m-am întărit și am reacționat ridicându-mă arogant! 'Dragă Zequila nu sunt genul acela de fată' și am fugit imediat, mergând imediat să-i spun producătorului Emilio Savastano. Am fost speriată!“, își Amintește Andrada  Marin.

Românca spune că nu ar fi vrut să facă aceste informații publice, dar cum Antonio Zequilla este acum în casa Big Brother, o emisiune tv în care mai multe celebrități sunt închise într-o casă supravegheată video non-stop, ea spune că a făcut aceste dezvăluiri pentru ca alte fete să fie precaute și să nu pățească asemenea ei.

„Am reușit să fug din cameră. Am vorbit cu alți concurenți care mi-au descris experiențe similare. De ce am așteptat să vorbesc? Pentru că toată lumea din media vă spune să păstrați liniștea, dar acum am văzut ce se întâmplă în „casă”. Cum este posibil?“, a povestit Andrada pentru Leggo.it. 

Născut în 1964, Antonio Zequilla a jucat în numeroase filme, seriale, dar și câteva piese de teatru din italia. totodată el a prezentat mai multe emisiuni de divertisment la câteva televiziuni din peninsulă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel