Italia. Cuplu de români, acuzat de FAPTE ORIBILE: „Vei vedea de ce suntem în stare. Avem prieteni capabili de orice“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

Doi soți români din localitatea italiană Marsala (Sicilia) au fost condamnați la închisoare pentru proxenetism și cămătărie. Femeia, care a primit în vara o condamnare cu suspendare pentru proxenetism, a ajuns din nou în instanță cu acuzația de cămătărie si tentativă de extorcare.

Pedeapsa de 4 ani și 6 luni de închisoare a fost invocată de procurorul public pentru românca de 32 de ani Petronela Chiciug, acuzată, în instanța de la Marsala, de cămătărie și tentativă de extorcare. Victima, o colegă de serviciu, Linda Krasna, de 43 de ani și cetățenie slovacă.

Românca i-ar fi împrumutat o mie de euro femeii alături de care muncea pe câmpurile unui anume Zingale, având să îi restituie 1500 de euro până la sfârșitul lunii iunie 2013. Deci, la rata cămătării. Tentativa de extorcare a apărut după ce, pentru a avea încă 500 de euro, Chiciug ar fi amenințat-o de mai multe ori pe Krasna cu fraze precum: „Nu mă cunoști, vei vede de ce ce suntem capabili e și soțul meu... avem prieteni în interior și în exterior care sunt capabili de orice și sunt capabili să te facă să plătești acei bani cu violență ... mâine vreau 575 de euro, altfel GdF (n.r. Garda de Finanțe) te va vizita”, i-ar fi transmis românca femeii, potrivit TP24.it.

Soții români se apară: „Sunt amanți!“

 

Petronela s-a apărat și a spus că totul este doar un complot, ea însăși fiind victima victima abuzului comis de Zingale, între Krasna și angajator existând o anumită relație. Soțul său a mărturisit în fața instanței: „Soția mea a fost trimisă în judecată de Linda Krasna pentru cămătărie, după ce l-a raportat ​​pe Giuseppe Zingale pentru agresiune fizică”. Bărbatul, care, în iunie, a fost condamnat împreună cu soția sa pentru complicitate și instigare la prostituție, a confirmat povestea, reiterând ideea unui presupusul atac fizic al lui Zingale. Zingale însă a fost achitat de această acuzație. 

În vara acestui an, Costantin Chiciug, în vârstă de 37 de ani și soția lui, Petronela Constantin, au fost condamnați la trei ani și 6 luni de închisoare, respectiv un an și 6 luni, cu suspendare, acuzați fiind că au obligat mai multe tinere românce să se prostitueze. Ancheta carabinierilor din Marsala a început în luna mai a anului 2018 când una dintre tinerele exploatate de cei doi soți și de fratele bărbatului, Florin Chiciug, în vârstă de 25 de ani, i-a denunțat pentru proxenetism.

În urma verificărilor făcute de carabinieri în cadrul anchetei, s-a constatat că bărbatul român de 37 de ani era cel care se ocupa de găsirea clienților pentru femeile românce exploatate. Banii obținuți din această activitate ilegală intrau însă, de cele mai multe ori, în buzunarul lui Constantin Chiciug. Tot Florin era cel care se ocupa de protecția fetelor și intervenea în cazul în care clienții refuzau să plătească sau dacă fetele refuzau să întrețină raporturi cu bărbații care plăteau pentru astfel de servicii. Petronela Constantin, în schimb, se ocupa de recrutarea fetelor pe care le constrângeau apoi să-și vândă corpul.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel