Austria. Un român de 18 ani a atacat un elev: „Te voi înjunghia“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 18 ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în Austria, după ce a atacat și a tâlhărit un elev, căruia i-a luat telefonul mobil și bicicleta, după ce l-a amenințat cu moartea.

Românul în vârstă de 18 ani are deja două antecedente penale, dintre care unul este pentru agresiune. La început a negat fapta, dar apoi a recunoscut atacul. Pedeapsa de 24 de luni de închisoare este definitivă.

Victima l-a identificat în mod clar și patru martori oculari s-au întâmplat să treacă pe locul faptei în Dornbirn Schwefel în acea noapte de septembrie. Românul l-a împins de pe bicicletă pe elevul HTL, băiatul a căzut, apoi bărbatul l-a lovit și i-a furat telefonul mobil, amenințându-l: „Te voi înjunghia!”. Puțin mai târziu a fost arestat, potrivit Vol.at.

O altă problemă cu pedeapsa de 24 de luni este că dovezile sunt suprimate. Prins de poliție, bărbatul a înghițit fără un pachet de canabis pentru a evita procedurile penale și pentru această faptă. Din cele 24 de luni, trebuie să stea închis doar opt, pentru 16 a primit probațiune. Victima jafului va obține 500 de euro despăgubiri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel