Italia: Cunoscuți LĂUTARI români, ARESTAȚI după un JAF la Roma

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Autointitulații "Muzicieni din Bremen", un grup de români care cântă în Roma, au fost arestați după ce au jefuit un rus în apropiere de Colloseum. 

Un turist din Rusia a apelat la poliția din Roma după ce a fost jefuit. El le-a arătat polițiștilor fotografiile cu niște lăutari români care l-au forțat să-și răscumpere propriul telefon de la ei, a declarat, pentru RIA Novosti, departamentul de poliție al capitalei italiene.

Victima lăutarilor este un tânăr de 24 de ani din Arhanghelsk. Totul s-a întâmplat lângă Forumul Roman, nu departe de Colosseum. Lăutarii români făceau poze cu turiștii, iar un rus a vrut să le dea bani. 

Lăutarii i-au sugerat rusului să facă un selfie. După ce s-au fotografiat ei au decis să nu-I mai dea telefonul înapoi. Pur și simplu!

"L-au înconjurat pe rus, au început să-l amenințe și i-au cerut mai mulți bani pentru a-I restitui telefonul", a comunicat poliția. Tânărul speriat le-a dat 70 de euro, după care a adus gadget-ul recuperat la secția de poliție.

Poliția a luat o fotografie a infractorilor și i-a trimis pe agenți să-i caute pe infractori. A doua zi, "muzicienii din Bremen", care s-au dovedit a fi niște imigranți din România, au fost reținuți. Acum sunt în arest în așteptarea procesului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel