Italia. Cum s-a răzbunat o româncă pe soțul italian care o păcălise că e extrem de bogat

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O româncă de 46 de ani s-a căsătorit cu un italian de 47 de ani, aparent foarte bgat, care îi promisese că alături de el va duce o viaţă fără lipsuri financiare. Basmul nu a durat mulrt, iar românca s-a răzbunat pe bărbat în stilul...balcanic.

Românca de 46 de ani, pusă în fața crudului adevăr, l-a luat la bătaie pe italianul de 47 de ani. După ce s-au căsătorit și s-au stabilit în Monte San Giusto, femeia a descoperit că acesta nu era atât de bogat pe câ o lăsase să înțeleagă, având o condiție chiar modestă. 

Supărtă că nu va duce viața la care visa, românca a început să îi aplice soțului corecții fizice ân fiecare seară, după ce acesta venea de la serviciu, astfel încăt viaţa italianului a devenit un calvar.

Într-o zi bărbatul nu a mai suportat situația şi s-a dus direct la carabinieri mărturisind cele petrecute între el și soția lui. Autoritățile au ridicat-o pe femeie de la domiciliu, iar în cele din urmă magistraţii au decis ca românca să părăsească domiciliul bărbatului, cel puţin până la finalul anchetei, relatează presa italiană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel