Italia: Cozi de sute de metri la intrarea în supermarketuri, după anunțarea măsurilor extreme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Alertă în toată Italia de aseară, după ce premierul italia, Giuseppe Conte a anunțat măsurile extreme impuse în toată țara pentru stoparea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Oamenii au stat la cozi de sute de metri, cu cărucioarele de cumpărături, așteptând să intre în suepermarketuri.

Primul ministru Giuseppe Conte a semnat decretul prin care extinde „zona roșie” pe întreg teritoriul național până la 3 aprilie. 

Poliția din Italia va controla pe oricine iese din casă. Potrivit unui ordin oficial, vor avea voie să părăsească domiciliul doar cei care merg la muncă, au probleme de sănătate sau alte urgențe în zonele care sunt în carantină. 

 Printre aceste necesități urgente din ultima categorie se numără și cele privind cumpărăturile alimentare. Cu toate acestea, la câteva minute după discursul premierului, mulți oameni au mers la supermarketurile care sunt deschise până târziu în noapte sau non-stop.

Iată --> AICI actul oficial al ministrului de Interne din Italia și lista măsurilor impuse în toată Italia

Autoritățile semnalează că mișcarea este una superfluă având în vedere că oamenii din Peninsulă pot face cumpărături pentru alimente, după cum prevede decretul semnat de autoritățile italiene. Imaginile au fost surprinse aseară în Tor Pignattara și Cassia și prezentate de Roma Today.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel