Italia. Corriere: O pasageră din Europa de Est a fost ARESTATĂ pentru că a refuzat să poarte mască în avion

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 24 de ani a fost arestată după ce a refuzat să poarte mască anti COVID într-un avion cu destinația Catania, Italia. 

Situația a fost greu de suportat pentru ceialți pasageri pentru că în aeronavă începuse un adevărat scandal. Comandantul, la scurt timp după decolare, a decis să revină pe aeroport, judecând că situația de la bord nu era gestionabilă din motive de siguranță, relatează Corriere. 

Protagonista episodului este o femeie de 24 de ani, de origine bulgară, dar cu cetățenie italiană . După debarcare, a fost judecată și condamnată de către un tribunal maltez.

Zborul Air Malta decolase de pe insulă la ora 6 în această dimineață și se îndrepta spre Catania când pasagerul, în ciuda insistenței echipajului, nu dorea să poarte protecția obligatorie . 

Potrivit rapoartelor de pe site-ul Times of Malta, femeia italo-bulgară a fost preluată de poliție și plasată în arest. Câteva ore mai târziu, inculpata Donatella F. D. a apărut în fața judecătorului care a condamnat-o la șase luni de închisoare(pedeapsă cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de doi ani). Condamnarea a venit însoțită și de o mustrare dură din partea judecătorului împotriva femeii pentru comportamentul său iresponsabil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel