Italia. Copilul român rămas SINGUR pe lume IMPRESIONEAZĂ o țară întreagă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Povestea cutremurătoare a copilului român rămas singur pe lume impresionează o țară întreagă, după ce povestea a fost dezvăluită de o mamă din Italia.

Băiețelul a rămas fără tată, iar mama și sora mai mică au murit într-un accident rutier.

Italianca Maria Teresa Valente din localitatea Manfredonia a trimis o scrisoare emoționantă publicației La Repubblica, în care vorbește despre soarta unui băiețel român, rămas singur pe lume.

Copilul, rămas fără tată, și-a pierdut anul trecut mama și sora mai mică într-un accident rutier.

Femeia a aflat de acest caz de la fiica sa, care îi este colegă la școală. Într-o zi, fiica sa a venit cu ochii în lacrimi de la școală, și i-a povestit mamei că, la ore, elevilor li s-a cerut să vorbească despre ce simt ei în interior. Elevul român s-a ridicat și și-a spus povestea tragică.

Supărat pe Iisus că i-a luat părinții

 

"Colegul său de clasă s-a ridicat și a citit cu voce tare tema în care spunea că este supărat pe Isus pentru că nu-l mai are pe tatăl său lângă el de ceva timp, iar anul trecut mama și sora lui au murit într-un accident de mașină. Copilul a mai spus că se simte trist și că inima îi e sfâșiată în bucăți. Îi este așa de dor de mamă, încât simte că înnebunește, și se roagă la Dumnezeu ca să-i aducă mama și sora înapoi sau să-l ducă pe el cât mai repede la ele", a scris italianca citată de La Repubblica. 

Povestea băiatului a avut un impact puternic asupra colegilor lui, mai spune Maria Teresa Valente.

"Chiar și cel mai năzdrăvan dintre ei s-a oprit din a-și trage de cozi colega de bancă, cel mai gălăgios a amuțit. Cel mai timid s-a ridicat și l-a îmbrățișat", a dezvăluit dezvăluie Maria Teresa Valente.

Supriza copiilor pentru băiețelul român 

 

"A doua zi, colegii au pregătit un poster pentru micul lor prieten, cu o inimă uriașă și un mesaj simplu, dar profund: Te iubim! Fiica mea plânge, iar eu, de asemenea, am rămas profund emoționată", mai scrie Maria, în scrisoarea intitulată "Scrisoarea unui copil care plânge".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel