Italia. Clădire prăbușită după o explozie: Româncă în stare critică, cu arsuri grave (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O clădire din centrul istoric al localității Marino, lângă Roma, Italia, a fost cuprinsă de o explozie, iar părți din imobil s-au prăbușit. În urma deflagrației, o româncă, o italiancă și fetița ei au fost prinse sub dărâmături.

Dezastrul a avut loc puțin după ora 19.30, luni, în centrul istoric al orașului Marino. Explozia din via Giacomo Carissimi a distrus trei case și a rănit două femei și o fetiță de 4 ani.

Fetița a fost transportată împreună cu mama ei, în vârstă de 31 de ani, la spitalul din Frascati. Cealaltă femeie, o româncă de 53 de ani, este în stare gravă, cu arsuri pe tot corpul și a fost transportată la  spitalul Sant’Eugenio din Roma. Conform primelor cercetări, explozia s-a produs din cauza unei scurgeri de gaze, potrivit Il Tempo.

(w670)

Aproximativ zece persoane au fost evacuate din clădire.  "Suntem aproape de cetățenii din Marino unde o clădire s-a prăbușit astăzi din cauza unei explozii. Câteva persoane au fost rănite. Roma este alături de voi", a scris aseară, pe Twitter, Primarul Romei, Virginia Raggi.

Un purtător de cuvânt al Italgas a anunțat că "evenimentul pare să fi fost cauzat de disfuncționalitatea sistemului intern sau a unui cilindru de GPL într-unul dintre apartamentele clădirii".

Sursa video: Local Team

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel