Italia. Circulația feroviară va fi afectată în acest weekend. Mai multe companii intră în grevă

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Sindicatele Cub Trasporti și Sgb au convocat grevă națională, care va implica personalul de la companiile feroviare Trenitalia, Italo și Trenord.

În acest weekend, călătorii din Italia vor fi afectați de o grevă a trenurilor care va avea loc pe 23 și 24 martie 2024. Companiile feroviare Trenitalia, Italo și Trenord vor fi implicate în această acțiune de protest, care va începe la ora 21:00, sâmbătă, și se va încheia la aceeași oră în ziua de duminică.

Mai mulți sindicate, printre care Cub Trasporti și Sgb, au convocat această grevă națională, motivându-și acțiunea prin probleme legate de sănătatea și siguranța lucrătorilor, programele de lucru, salarii și contractele colective de muncă.

Călătorii sunt avertizați că vor exista întârzieri, anulări și modificări ale serviciului pentru trenurile regionale, Frecce și Intercity operate de Trenitalia. De asemenea, serviciile navetiștilor din Novara și Vco ar putea fi afectate.

Pentru informații suplimentare, Trenitalia a pus la dispoziție un call center gratuit la numărul 800 89 20 21.

Anulări sau modificări ale serviciilor pot surveni chiar și înainte sau după intervalul oficial al grevei. Totuși, călătoriile de lungă distanță între orele 6:00 - 9:00 și 18:00 - 21:00 vor fi asigurate.

Călătorii sunt sfătuiți să verifice actualizările privind starea trenurilor înainte de a pleca la călătorie pentru a evita neplăcerile și pentru a-și planifica călătoria în consecință.

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel