Italia. Cinci muncitori români, arestați după ce ar fi înjunghiat un octogenar în propria-i casă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Bătrân atacat la domiciliu în Corchiano, carabinierii ar fi reținut cinci muncitori agricoli de origine română. Rămâne de clarificat dacă a fost vorba de un jaf care era cât pe ce să nu se termine în tragedie. Victima este un pensionar de 82 de ani, care a fost lovit violent și în cap cu un obiect contondent.

Alarma s-a declanșat ieri după-amiază târziu, luni 28 noiembrie, în contrada Fallarese, pe drumul care duce de la Corchiano la Fabrica di Roma. Bandiții ar fi fost puși pe fugă cu puțin timp înainte în timpul unei tentative de jaf și au fugit cu o mașină furată.

Victima - un pensionar în vârstă de 82 de ani, Giuseppe Lisi, este internat în stare gravă, dar nu îi este pusă viața în pericol. El a fost transportat la spitalul Andosilla din CivitaCastellana, iar starea sa este stabilă. Acesta ar fi primit numeroase copci pentru rănile provocate de înjunghierea gâtului, a feței și a altor părți ale corpului. Bietul om a fost supus și unei tomografii computerizate, deoarece ar fi suferit un traumatism cranian și o rană adâncă la cap, unde ar fi fost lovit violent cu un obiect contondent, posibil o vază, potrivit tusciaweb.eu.

Italia. Cinci muncitori români, arestați după ce ar fi înjunghiat un octogenar în propria-i casă

 

Persoanele arestate, care riscă să fie acuzate de tentativă de omor, ar fi toate locuitori din Corchiano. Aceștia s-ar fi aflat într-un autoturism, al cărui șofer s-a izbit de ușa unui depozit aparținând victimei. Bărbatul în vârstă de 82 de ani ar fi fost atacat cu bestialitate în timp ce intervenea pentru a-i opri pe bandiți.

Bătrânul de 82 de ani ar fi fost salvat de fiul său, care și-a găsit tatăl într-o baltă de sânge din cauza numeroaselor răni de cuțit pe care le suferise. La fața locului, în timp ce carabinierii s-au grăbit să intervină, unii cetățeni ar fi intervenit și ei și au ajutat la oprirea atacatorilor.

În sistemul penal italian există prezumția de nevinovăție până la pronunțarea sentinței definitive. Prezumția de nevinovăție, care se bazează pe articolul 27 din Constituția italiană, conform căruia o persoană "nu este considerată vinovată până la o condamnare definitivă".

2. -imagine fara descriere- (corchiano-anziano-aggredito-in-casa-a-corchiano-2-550x360.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel