Italia. Doi deţinuţi au evadat și au promis că se vor întoarce după ce rezolvă o problemă de familie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi deţinuţi de etnie romă care au evadat în urmă cu circa 15 zile dintr-o închisoare din Roma, promiţând că se vor întoarce în celula lor după ce vor rezolva o problemă de familie, au fost arestaţi miercuri, a anunţat Ministerul italian al Justiţiei, informează AFP. 

"David Zukanovic şi Lil Ahmetovic, cei doi deţinuţi care au evadat pe 3 iunie din închisoarea Rebibbia, au fost capturaţi în provincia Pisa", în Toscana, se precizează într-un comunicat al ministerului.

Verii Davad Zukanovic, în vârstă de 40 de ani, şi Lil Ahmetovic, 46 de ani, au explicat că trebuie să îşi protejeze copiii care au probleme, probabil din cauza traficului de droguri. Ei au adăugat că au fost nevoiţi să evadeze din penitenciarul Rebibbia de la periferia capitalei italiene deoarece şi soţiile lor sunt închise şi nu avea cine să le rezolve situaţia.

Cei doi au tăiat cu pila gratiile celulei şi şi-au improvizat o funie din furtunuri de incendiu, apoi au tăiat cu foarfeci sârma ghimpată.

Condamnaţi pentru tăinuire şi fraudă, deţinuţii ar fi urmat să fie eliberaţi în 2029. Pentru evadare, pedepsele lor ar putea fi însă prelungite cu cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel