Italia. Când doi se ceartă, intervine și al treilea român la bătaie. Un italian își amenință vecinii cu un cuțit de bucătărie

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii

Un italian și-a amenințat vecinii de naționalitate română cu un cuțit de bucătărie, în timpul unei dispute în Città Giardino, Italia.

Scandalul a avut loc sâmbătă seara, cu puțin timp înainte de ora 21.00. O persoană a sunat disperată la Sala Operativă a Poliției de Stat din Terni, Italia având de făcut o sesizare cu privire la o ceartă în desfășurare în curtea unei mici clădiri din Città Giardino.

Ofițerii au intervenit imediat la fața locului și au despărțit câteva persoane care se certau și deveniseră violente. După ce s-au calmat spiritele, agenții de poliție au identificat scandalagii: erau doi români și un bărbat din Terni, toți locuind în aceeași clădire, conform presei străine.

 

Român, amenințat de vecinul său italian cu un cuțit de bucătărie

 

Din reconstituirea faptelor, ar rezulta că inițial conflictul a început între un român și vecinul său italian, un bărbat de 47 de ani care locuia la etajul al doilea împreună cu familia sa. Italianul se uita pe fereastră, deranjat de zgomotul din curte făcut de unul din vecinii săi de naționalitate română, moment în care acesta a aruncat în sus cu o piatră, lovindu-i oblonul.

Bărbatul de 47 de ani ar fi aruncat înapoi cu obiecte de la fereastră, după care ar fi coborât în curte cu un cuțit de bucătărie, amenințându-l pe străin. Astfel, a atras atenția unui alt vecin, tot de naționalitate română, care a sosit la fața locului împreună cu soția și fiul său, pentru a-i calma pe cei doi.

Apoi mai multe cuvinte de jignire au fost adresate între cei trei, iar scandalul a continuat la domiciliul ultimului român care a intervenit. În cele din urmă cuțitul a fost luat din mâna bărbatului din Terni, care a fost obligat să părăsească locuința. Italianul a fost reclamat pentru deținere ilegală de arme sau obiecte ofensatoare și pentru amenințare.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel