Italia. Biserică Ortodoxă Română, vandalizată. Părintele Andrei, disperat că săptămânal se întâmplă asta și nu se pot lua măsuri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Biserica Ortodoxă Română din Verbania este vizată de vandali. O situație care, din păcate, se repetă în fiecare weekend. Părintele Andrei, parohul bisericii situate în via degli Oleandri, din Verbania, a depus o plângere la Poliția Municipală.

Potrivit credincioșilor care merg la acestă biserică, grupuri de tineri se întâlnesc în acel loc sâmbătă și duminică seara, potrivit vcoazzurratv.it.

Luni dimineața, semnele trecerii lor sunt foarte evidente: biciclete și motociclete curățate în peluză, coșuri golite cu deșeuri împrăștiate în jur și, de asemenea, pe intrarea laterală a bisericii, stâlpi doborâți, semne sparte, tufe de trandafiri rupte, mucuri de țigări, pereți murdari.

Preotul a cerut deja unui grup de tineri să aibă mai mult respect, dar nu a existat nicio îmbunătățire. Parohul a decis astfel să facă o plângere la Poliție, pentru că situația trenează de prea mult timp...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel