Italia. Bătrân, deposedat de un ceas de aur Rolex de o româncă. Cum a reuşit tânăra să-l jefuiască

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
poză cu caracter ilustrativ
poză cu caracter ilustrativ

Un bătrân de 75 de ani, care se întorcea duminică, la ora prânzului, acasă la Pieve pentru a se reîntâlni cu familia, a fost jefuit în plină stradă.

 

 

După ce şi-a parcat maşina, bărbatul s-a aplecat să ia o plasă de cumpărături. La un moment a fost abordat de o fată frumoasă care, a început să-l îmbrățișeze și să-l distragă.

Bărbatul a invitat-o ​​politicos să plece și să nu insiste. A încuiat mașina şi a vrut să intre în casă, însă tânăra a trecut a acţiuni mai decisive. L-a împins destul de violent pe bărbatul care a căzut şi i-a smuls ceasul de aur Rolex, în  valoare de peste 20.000 de euro. În încercarea de a se opune, bărbatul a fost rănit la degetele de la mână. După ce a reuşit să fure ceasul, femeia a urcat într-o maşină, condusă de un complice. Cei doi au demarat în trombă, încercând să-și piardă urmele.

Carabinierii însă au reuşit să-i identifice pe cei doi, după ce au studiat imaginile video de la sistemul  de supraveghere video al municipalității Spezia. Astfel, cei doi români au fost reţinuţi: o tânără de 22 de ani şi un tânăr de de 21 de ani, care locuiesc în Spania. Cei doi se deplasau prin diferite localităţi din Italia atacau persoanele în vârstă pe care le jefuiau, punând mâna pe bijuterii din aur şi ceasuri valoroase. Cei doi români au fost recunoscuți şi de alte victime şi martori, transmite gazzettadellaspezia.it.

Un raport preliminar împotriva lor a fost depus la autoritatea judiciară din La Spezia, întrucât aceștia sunt responsabili pentru infracțiunea de tâlhărie asupra bărbatului de 75 de ani. Cu toate acestea, ancheta continuă pentru a stabili dacă cei doi se fac vinovaţi şi pentru alte incidente similare.

[citeste si]

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel