Italia. Badantă violată și bătută de un tânăr român: „Am numărul tău de telefon, vai de tine dacă mă raportezi!”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un  român de 31 de ani a fost arestat la Romano Canavese, lângă Torino, după ce a bătut și violat o tânără badantă într-o pădure, aproape de casa femeii.

Victima, în vârstă de 27 de ani, a suferit un traumatism facial și o fractură a septului nazal. Faptele s-au petrecut joi seară, în timp ce femeia se întorcea de la serviciu. Românul s-a apropiat de femeie prin spate și, după ce a împins-o la pământ și a lovit-o de mai multe ori cu palmele și pumni, a violat-o pe femeie, deși aceasta s-a luptat din răsputeri.

La un moment dat, din fericire, telefonul lui a sunat și atacatorul s-a speriat. Tânăra de 27 de ani s-a îmbrăcat și a fugit, dar românul a amenințat-o: „Am numărul tău de telefon, vai de tine dacă mă raportezi!".

Timp de o oră, femeia a trecut prin cele mi grele momente din viața ei, astfel că abia reușea să mai vorbească atunci când au sosit carabinierii. Tânăra a fost dusă la spitalul din Ivrea unde medicii au constatat că a suferit o fractură de sept nazal și un traumatism facial, informează Torino Today.

Carabinierii l-au găsit pe românul care a atacat-o pe badantă plimbându-se prin centrul localității Strambino. El a fost arestat pentru agresiune sexuală, tentativă de tâlhărie, vătămare corporală, dar și pentru încălcarea măsurilor de izolare legate de starea de urgență dictată de pandemia de coronavirus. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel