Italia. Badantă, trimisă în JUDECATĂ. S-a căsătorit pe ascuns cu un bătrân

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
badantă
badantă

O româncă angajată ca îngrijitoarre în Italia a decis că trebuie să își suplimenteze veniturile. Aceasta a recurs la o metodă inedită de a face rost de mai mulți bani. Mai exact, s-a căsătorit în secret cu bătrânul pe care trebuia să îl îngrijească. 

O badantă în vârstă de 39 de ani s-a căsătorit în secret cu italianul în vârstă de 70 de ani de care trebuia să aibă grijă. La căsătorie au participat foarte puține persoane, nici măcar copiii bărbatului nu au fost prezenți. Bătrânul s-a îmbolnăvit, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar şi mestastaze în oase. Tocmai din această cauză nu a realizat riscul la care se expune căsătorindu-se cu românca. La scurt timp, bătrânul a murit.

După câteva luni de la moartea sa, femeia i-a dat în judecată pe copiii bărbatului. Aceasta voia să primească ea toată averea italianului pe motiv că a muncit 10 ani fără să fie plătită.

Însă, planurile româncei au fost dejucate de judecător. Acesta a respins cererea femeii de a fi unic moștenitor ca fiind nefondată. Mai mult decât atât, românca a fost și trimisă în judecată pentru că a profitat de starea precară a bătrânului pentru a obține foloase necuvenite. 

Românca a fost convinsă că a dat lovitura când s-a căsătorit cu italianul, iar acum riscă să plătească suma de 100.000 de euro și să predea apartamentul în care a locuit în Italia alături de bătrân. 

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel