Italia. Badantă româncă, violată ore în șir de 5 bărbați. Au răpit-o de pe stradă

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
badanta_violata_italia
badanta_violata_italia

O româncă de 40 de ani a fost violată ore în șir de cinci bărbați care au dus-o într-un atelier. Totul s-a petrecut în orașul italian Bologna. 

Femeia lucrează ca badantă în Italia și spune că a fost forțată să se urce în mașina violatorilor. Aceștia au închis-o într-un atelier. 

„M-au forțat să mă urc în mașina lor, apoi m-au dus la un atelier și m-au violat, pe rând, toată noaptea, închizându-mă interior".

Poliția face cercetări cu privire la plângerea de violență sexuală și răpire depusă de o îngrijitoare româncă de patruzeci de ani, care ar fi avut loc vineri dimineață. Totul s-ar fi întâpmplat  în Bolognina, nu departe de locul în care locuiește femeia.

Totul ar fi început joi în jurul orei 22:00, atunci când femeia, ieșind dintr-un bar, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost abordată de niște bărbați care se aflau într-o mașină de culoare închisă. "Îl cunoșteam pe unul", a povestit femeia care este reprezentată de avocatul Vincenzo Marino.

Cei cinci bărbați  s-ar fi apropiat de ea și au forțat-o să se urce în mașină, apoi au dus-o la un atelier din zonă, unde s-a consumat noaptea de groază:

„M-au adus înăuntru și în timp ce consumau băuturo alcoolice mi-au spus să mă dezbrac Am spus nu și apoi m-au amenințat cu moartea. M-au bătut," a povestit femeia. Violul în grup ar fi continuat până dimineață. 

„Erau italieni, români și albanezi”, subliniază aceasta. "M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că, dacă țip, mă omoară," a mai povestit femeia. 

Suspecții au fost audiați, iar aceștia au declarat că relația a fost una consensuală. Aceștia susțin că femeia le-a cerut să doarmă la atelier pentru că nu avea unde să meargă, iar aceștia ar fi încuiat pe urmă atelierul de frica hoților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel