Italia. Ascunzătoarea unor hoți, descoperită întâmplător de Poliție în urma unui scandal

Eduard Pascu |
Data publicării:

Polițiștii din Verona au fost chemați în jurul orei 4.30 să calmeze spiritele încinse între doi bărbați. Nu mică le-a fost mirarea când au văzut că au dat peste zeci de bunuri furate.

În urma unor sesizări, polițiștii Bigăzii Mobile din Verona s-au deplasat pe strada Via Manzoni unde izbucnise un sacandal între cei doi ocupanți ai casei.

De îndată ce au intrat în apartament, polițiștii și-au dat seama că ceea ce aveau în față erau bunuri furate. Calculatoare, laptopuri, notebook-uri, ceasuri inteligente, ceasuri de diferite tipuri, biciclete, scutere: toate bunurile erau împrăștiate prin casă. Luați la întrebări, indivizii nu au putut justifica proveniența acestora.

Ambii bărbați au fost conduși la sediul Lungadige Galtarossa, unde, în urma cercetărilor, s-a stabilit că unul dintre bărbați, în vârstă de 26 de ani era căutat de Curtea de Apel din Trento. Acesta avea numeroase condamnări pentru infracțiuni împotriva proprietății. El a fost încarcerat la închisoarea Montorio.

Pe de altă parte, colegul său de cameră, în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru posesie de bunuri furate și de armă albă (avea asupra sa un briceag).

Fotografiile bunurilor furate vor fi publicate în zilele următoare pe site-ul web al Direcției Generale de Poliție din Verona, pentru a le oferi proprietarilor legitimi posibilitatea de a-și recupera bunurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel