Italia. Amendă URIAȘĂ pentru o româncă prinsă, din nou, conducând o mașină fără revizie tehnică  

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_din_italia
carabinieri_din_italia

O românca în vârstă de 44 ani a fost amendată cu 1.500 de euro, după ce a fost prinsă, a doua oară în câteva săptămâni, circulând cu mașina fără revizie tehnică. 

Românca are 44 de ani și este rezidentă în Ravenna. Ea a fost amendată cu suma de 1.500 de euro, iar mașina pe care o conducea a fost pusă sub sechestru administrativ, după ce a fost prinsă circulând fără a avea efectuată revizia tehnică.

Culmea, șoferița româncă nu este la prima abatere de acest gen, fiind amendată în urmă cu câteva săptămâni pentru aceeași neregulă, relatează publicația Ravenna Today.

Femeia a fost oprită de poliție, după ce un agent a recunoscut autoturismul pe care-l mai oprise pentru un control în data de 11 noiembrie, iar la volan se afla aceeași persoană.  

Se pare că românca nu a învățat nimic din prima sancțiune primită, pentru că nici de această nu avea revizia tehnică efectuată la mașină. Oamenii legii nu au avut de ales, astfel că i-au aplicat o amendă usturătoare și de această dată, în valoare totală de 1.500 de euro. Totodată, a fost instituit sechestru administrativ pe mașină.

romanca amendata italia lipsa verificare tehnica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel