Italia. A fost găsită criminala Angelei, românca ucisă la câțiva metri de casă: „Durere mare pentru familia victimei și părinții mei“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei
Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei

Angela, o româncă în vârstă de 46 de ani, a fost ucisă marțea trecută pe o trecere de pietoni din Santa Maria delle Mole, Roma, Italia.  Persoana care a accidentat-o mortal pe româncă apoi a fugit de la fața locului a fost găsită. Este o femeie de de ani care, în aceeași seară mai accidentase un bărbat. 

Românca, alături de un bărbat în vârstă de 32 de ani, au fost loviți pe trecerea de pietoni, în jurul orei 21.50, marți,  6 aprilie, la câțiva metri ce casă, de un SUV care circula cu o viteză nebună. Se pare că șoferul trecuse pe roșu și i-a izbit din plin pe cei doi în timp ce traversau strada pentru a merge acasă.

Citește și: Italia. Româncă, ucisă la câțiva metri de casă. Autoritățile îl caută pe criminalul Angelei

Angela a fost transportată imediat în stare foarte gravă la spitalul Tor Vergata, în timp ce bărbatul a fost transportat la spitalul San Giovanni cu unele răni, dar care nu îi pun în pericol viața. Angela a murit a doua zi dimineață, la spital.

Autoarea, o femeie de 40 de ani a mers a doua zi la un birou de poliție din Roma recunoscând că s-a aflat la volanul mașinii care i-a accidentat pe cei doi, accident în urma căreia Angela și-a pierdut viața. 

A fost găsită criminala Angelei, românca ucisă la câțiva metri de casă, în Italia

 

„Este adevărat, mă grăbeam pentru că se apropia ora restrictivă, dar nu am mai trăit din acea seară nenorocită”, a mărturisit Silvia Tarchini, o antreprenoare de 40 de ani, care i-a accidentat pe cei doi în timp ce conducea o Duster Dacia, pe Via Appia. „Așa cum am spus deja poliției când eram în birou, era întuneric și mă grăbeam pentru a ajunge acasă la timp, înainte ca starea de carantinare să intre în aplicare. Aproape ajunsesem la destinație, pe scurt, era la mică distanță casa mea de acel punct al drumului“, afirmă Silvia într-un interviu acordat Il Messagero, după ce a mers să se autodenunțe.

Femeia spune că trăiește o dramă de atunci, zdrobită de  sentimentul de vinovăție. „Disperarea se vede în ochii ei mari. Nu există pace. În timp ce vorbește, fața ei se umple de lacrimi“, spun redactorii Il Messaggero despre întâlnirea cu autoarea accidentului fatal.

„Durere mare pentru familia victimei și părinții mei“

 

Femeia care a murit era Angela A., o româncă de 46 de ani, care locuia la Marin, mamă a unui băiat de 25 de ani. Soarta celor două femei s-a împletit în câteva minute. Angela și prietenul ei Flavio, care a fost rănit, traversau atunci strada. „Îmi amintesc acele momente cu confuzie, încă văd scena unui grup restrâns de oameni, poate 3 sau 4, dar nu prea credeam că i-am lovit, nu știu ce mi s-a întâmplat în acel moment blestemat, dar nu mai dorm și mă simt distrusă.

Jur că am fost convins că i-am evitat și am continuat să merg din acest motiv. După ce am aflat ce am făcut și despre moartea femeii, cred că am avut un proces de represiune și negare, altfel nici nu pot explica de ce toate acestea, Nici nu-mi amintesc impactul“, mai spune Silvia.

„Într-o secundă lumea se prăbușește asupra ta“

 

Din ziare a aflat de moartea Angelei Arseni și atunci a decis să se predea. „Mă simt groaznic. Eu trăiesc ca într-un film, mereu crezi că cele mai rele lucruri se întâmplă altora, dar atunci îți dai seama în schimb, că ești doar tu, care trăiești un coșmar, o tragedie teribilă, cu durere mare pentru părinții mei și pentru familia victimei.(...)

Înțelegi că ai o viață și într-o secundă lumea se prăbușește asupra ta“, mai spune Silvia, care tot ce și-ar dori sr fi să dea timpul înapoi și să facă ceva pentru a evita tragedia din acea seară. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N )

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel