Italia. 20 de români care participau la o pomană, AMENDAȚI de carabinieri

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Cei 20 de români amendați participau la o pomană (Foto: genova24.it)
Cei 20 de români amendați participau la o pomană (Foto: genova24.it)

20 de români au fost amendați în Italia, după ce au mers la o pomană în interiorul unui centru social.

Nu mai puțin de 20 de cetățeni români au fost amendați de polițiștii italieni, după ce au fost găsiți la mese, în incinta unui centru social din Genova (Liguria).

Cei 20 de români participau la un praznic organizat în memoria unui român decedat, fără să ia în condiderare că în această perioadă sunt interzise întrunirile sociale între mai multe persoane, regiunea Liguria fiind zonă portocalie, relatează publicația locală genova24.it.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de marți, 16 martie, în via Borzoli. Polițiștii au primit informații că în incinta unui centru cultural-social se desfășoară o cină la care participă mai multe persoane.

Deși din afară unitatea părea închisă, oamenii legii au auzit zgomot și mai multe voci care proveneau din interior. Agenții au intrat în clădire, unde au găsit 20 de români, printre care și minori, care erau așezați la mese pline cu mâncare și băuturi nealcoolice.

Aceștia au declarat că omagiau decesul unui conațional. Toți participanții la pomană au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid.

Totodată, responsabila centrului, o italiancă în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată, iar unitatea a fost propusă pentru închidere temporară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel