Italia. Şoferul care a omorât un român în trafic, eliberat de judecători. Conducea cu o viteză de trei ori peste limita permisă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Decizie scandaloasă în cazul şoferului care a ucis un român în trafic, în Pietramontecorvino. Potrivit Rai News, judecătorii din Foggia au considerat că nu este cazul ca acesta să mai stea după gratii, nefiind nevoie de măsuri speciale de precauţie.

Șoferul, un tânăr de 25 de ani, de origine macedoneană, care locuia în Pietramontecorvino, circula în momentul impactului cu o viteză de 130-140 km / h (de aproape trei ori mai mare decât cea permisă pe acea porțiune de drum).

Viteza a fost cu siguranță principala cauză a tragediei din seara dintre 29-30 mai, când un cetăţean român de 57 de ani a fost izbit în plin de maşina condusă de tânărul macedonean.

După impactul foarte violent, vehiculul a ieşit de pe carosabil și s-a ciocnit de mai mulți copaci, apoi aruncat înapoi pe carosabil.

TD, acestea sunt inițialele macedoneanului, care a dat rezultate negative atât pentru testele toxicologice, cât și pentru cele alcoolice. Bărbatul a fost arestat pentru crimă rutieră agravată și dus la închisoarea din Bari.

Curtea din Foggia, după ce a validat arestarea făcută de carabinieri, l-a eliberat, deoarece nu a considerat că există nevoi speciale de precauție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel