Italia. Român, arestat de carabinieri: Acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate. Avea mandat european de arestare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV

Un român a fost arestat de carabinieri, într-o comună din Italia. Acesta era acuzat de infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare.

Carabinierii companiei locale din Sulmona, regiunea Abruzzo, Italia au reușit să prindă un român căutat de poliție. Carabinierii au fost în strânsă coordonare cu Direcția Centrală de Poliție Criminală din Roma - Serviciul de Cooperare Polițienească Internațională, reușind astfel, să execute un mandat european de arestare - MAE, emis de autoritățile române împotriva unui compatriot de-al lor.

Trei români au răspândit teroare în Italia. Bandiții au fugit în Austria cu BMW-ul

 

Românul a fost condamnat la 9 luni de închisoare

 

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani este domiciliat într-un sat de pe valea Subequana, dar este de naționalitate română. Acesta a fost imediat depistat de către militarii nucleului operativ și radio mobil, care i-au comunicat dispoziția referitoare la recenta condamnare la 9 luni de închisoare, aplicată în țara de origine, în legătură cu încălcări repetate ale codului rutier.

După operațiunile de identificare și arestare, bărbatul a fost transferat la închisoarea din Vasto (CH).

Italia. Tânăr român de 18 ani, mort într-un groaznic accident. Iubita lui Adrian se zbate între viață și moarte

 

Bărbatul va face pușcărie pentru încălcarea codului rutier în România

 

Persoana arestată și documentele de executare au fost puse la dispoziția președintelui Curții de Apel din L'Aquila care, în conformitate cu acordurile europene, va decide asupra modalităților de predare a persoanei condamnate în țara din Uniunea Europeană care a făcut cererea.

Tot în Italia, miercuri, 8 iunie, un român a fost prins cu doze de cocaină și arestat la domiciliu.

Italia. Un român a vrut să răpească un băiețel din fața unei grădinițe. L-a smuls din brațele mamei sale: „Este fiul meu, dă-mi-l!”

 

Român, prins cu doze de cocaină

 

Un român și un  italian, ambii cu domiciliul în Roma, au fost arestați de carabinierii companiei Viterbo, fiind acuzați de trafic de droguri.

În cadrul unor controale, care vizau traficu de droguri, carabinierii l-a surprins pe cetățeanul român în timp ce recupera trei ambalaje de cocaină, cu o greutate totală de 30 de grame, din zona într-un rurală Viterbo.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului, din cartierul Santa Lucia, unde au  dat de urma celuilalt bărbat de origine italiană, care îl găzduia pe român.

În locuință, au mai fost depistate alte treisprezece ambalaje de cocaină, cu o greutate totală de 92 de grame, scrie corrierediviterbo.corr.it.

„Cei doi subiecți au fost  arestați, fiind acuzați de trafic de droguri, și au fost supuși regimului arestului la domiciliu. La finalul ședinței, Tribunalul Viterbo a validat arestarea ambilor bărbați, dispunând arestul  lor la domiciliu. În plus, românul va trebui să poarte o brățară electronică.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel