Italia. O badantă româncă s-a îmbătat şi s-a încuiat în cameră. Poliţia: "Nu se putea ridica. Nu îşi recunoştea documentele"

Ioana Alexandru |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă româncă a fost găsită de poliţia din Perugia zăcând în stare avansată de ebrietate. Copiii bătrânilor pe care îi îngrijea au alertat autorităţile după ce aceasta s-a încuiat în camera ei ore în şir şi nu răspundea la uşă. Potrivit corrieredellumbria.corr.it, românca abia putea să se ridice şi să îşi recunoască documentele.

Badanta trebuia să îngrijească doi pensionari cu probleme grave de sănătate, o femeie în vârstă de 87 de ani şi un bătrân în fază terminală, ambii cu nevoie de asistenţă permanentă. Însă într-o dimineaţă, românca a rămas în cameră încuiată ore bune după ce băuse cantităţi mari de alcool.

Aflând acestea, copiii cuplului şi un nepot s-au deplasat la apartamentul bătrânilor să vadă ce s-a întâmplat şi de ce nu îşi urmează femeia programul obişnuit.

Văzând că aceasta nu răspunde şi nu pot deschide uşa, au alertat poliţia.

 

Nu se putea ridica

 

Agenţii au fost întâmpinaţi de copii. Potrivit raportului lor, casa era curată, îngrijită, cu excepţia camerei unde găsit-o pe femeie zăcând aproape în stare de inconştienţă, înconjurată de gunoaie depozitate prin colţuri, haine murdare,mirosind puternic a alcool. Nu putea să se ridice şi nici să îşi recunoască propriile documente când i le-au cerut poliţiştii.

Întrebată de ce nu se afla la program conform contractului său, romanca a spus că nu voia să facă nimic în ziua respectivă şi din moment ce trebuia să se odihnească, a preferat să rămână în camera ei. 

Membrii familiei au explicat poliției că la început îngrijitorea era sensibilă și profesionistă, dar de câteva săptămâni de dimineață mergea la pivniță şi consuma cantități considerabile de alcool.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel