Italia. Gest emoționant din partea unor carabinieri: Au ajutat o româncă care era în lacrimi, într-o ploaie torențială

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Gest emoționant din partea unor carabinieri. Au ajutat o româncă aflată în lacrimi, în ploaie torențială, să găsească un loc unde să înnopteze / Foto: Unsplash
Gest emoționant din partea unor carabinieri. Au ajutat o româncă aflată în lacrimi, în ploaie torențială, să găsească un loc unde să înnopteze / Foto: Unsplash

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 48 de ani, a fost găsită pe străzile din Italia, în ploaie torențială, în căutarea unui loc unde să înnopteze. Doi carabinieri au ajutat-o să ajungă în siguranță într-o casă.

Era singură pe străzile din Italia noaptea, pe ploaie, în căutarea unui adăpost pentru a dormi. Protagonista acestei povești triste este româncă de 48 de ani, care a fost ajutată de doi polițiști cu inima mare.

 

Mai bine pe stradă, decât hărțuită în casă



Polițiștii - în urma unei sesizări - au intervenit la domiciliul unui bătrân, în Trestina, în legătură cu o femeie care era hărțuită.

Ajunși la fața locului, polițiștii au luat legătura cu bărbatul în vârstă de 85 de ani, care le-a relatat că a avut o discuție aprinsă cu o cunoscută, cetățeană română, născut în 1975, care i-a cerut insistent ospitalitate pentru o noapte, din cauză că acasă era hărțuită.

Dar bătrânul a explicat că femeia plecase înainte de sosirea lor.

Polițiștii au efectuat apoi o patrulare în zonă, care s-a dovedit a fi un succes. De fapt, stând în ploaia torențială pe marginea drumului, ofițerii au observat-o pe femeia de 48 de ani care, în lacrimi, le-a făcut semn să se oprească.

 

Polițiștii au ajutat-o pe româncă să găsească un loc sigur unde să înnopteze



Celor doi, femeia le-a spus că era în căutarea unei locuințe unde să își petreacă noaptea. Aceasta aștepta un mijloc de transport pentru a ajunge în orașul Arezzo, de unde urma să plece în România.

După ce au calmat-o și au liniștit-o, polițiștii au contactat un preot ortodox, o cunoștință a femeii de 48 de ani, care a fost dispus să o găzduiască.

Apoi carabinierii au însoțit-o la domiciliul cunoștinței, iar femeia le-a mulțumit polițiștilor pentru profesionalismul și ajutorul acordat, conform presei străine.

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel