Italia. Fost oficial al Guvernului, găsit mort în locuința sa (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Fost oficial al Guvernului, găsit mort în apartamentul său
Italia. Fost oficial al Guvernului, găsit mort în apartamentul său

Antonio Catricalà, fost subsecretar al Guvernului din Italia, a fost găsit mort, astăzi, în locuința sa din Roma, Italia.

Catricà, conform anchetatorilor, s-ar fi sinucis împușcându-se cu pistolul. Poliția și criminalistica sunt prezente la fața locului.

Catricalà avea 69 de ani, din 2017 a fost președinte al consiliului de administrație al companiei Aeroporti di Roma și în ultimele zile fusese numit președinte al IGI, marele institut de infrastructură.

Procurorul de la Roma a lansat un dosar de investigație în legătură cu sinuciderea fostului oficial.

 

 

„Italiei îi va fi dor de el”

 

Camera Senatului a respectat un minut de tăcere, la invitația președintelui Elisabetta Casellati, în memoria lui Antonio Catricà.

Casellati, la finalul comemorării lui Franco Marini, a informat că fostul subsecretar „a decedat”, exprimându-i „condoleanțele personale și adunării” familiei.

Multe mesaje de condoleanțe sunt îndreptate către familia fostului președinte antitrust. „Un mare prieten, un mare slujitor al statului, Antonio Catricà lasă un gol de netăgăduit în toți cei care l-au cunoscut și au avut onoarea și privilegiul de a lucra cu el”, scrie pe Facebook ministrul administrației publice, Renato Brunetta, adăugând că „este o durere foarte puternică”.

„Suntem consternați, șocați și întristați de moartea lui Antonio Catricà. Un jurist fin, un om de stat care a putut reprezenta instituțiile cu disciplină și onoare. Comunității politice din Forza Italia îi va fi profund dor, Italiei îi va fi dor de el. Condoleanțe”, scrie Giorgio Mule, deputat al Forza Italia și purtător de cuvânt al grupurilor albastre ale Camerei și Senatului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel