Italia. Doi italieni şi un român care dădeau spargeri împreună, ARESTAŢI. Românul a primit o pedeapsă de două ori mai mare

Andreea Cosma |
Data publicării:

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 18 iulie, carabinierii din Compagnia di Canicattì au arestat 3 persoane din Grotte, responsabile pentru un jaf violent comisîn iunie 2014.  

Ordinul de reținere a fost emis de Curtea din Agrigento în urma procesului în care Autoritatea Judiciară a acceptat și a împărtășit ipoteze formulate de agenţii din Grotte în timpul investigațiilor minuțioase efectuate la acea vreme. Carabinierii, profitând de sistemele de supraveghere video prezente în oraș și de dovezile luate, au reconstruit momentele jafului:

în noaptea de 7 iunie 2014, la Grotte, victima în vârstă de șaizeci și cinci de ani tocmai a ieșit în stradă, în timp ce cei trei tâlhari demontau mașini şi a fost atacată.

Doi italieni și un cetățean român, toți cunoscuți de poliție, fuseseră astfel identificați de Carabinieri, sesizați la Parchetul din Agrigento și condamnați definitiv: 3 ani și 1 lună de închisoare și plata amenzii de 1.920 de euro pentru cei doi italieni, în timp ce cetățeanul român, din cauza unei acumulări de pedepse legate de alte infracțiuni, va rămâne în închisoare 6 ani, 4 luni 4 zile, pe lângă faptul că trebuie să plătească amenda de 1920.

Cei trei au fost duşi la închisoarea Agrigento.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel