"De ce 37 grade la intrarea în magazin?" O româncă a făcut un scandal monstru și a țipat la toți clienții: "O să vin în fiecare zi!"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un nou scandal a izbucnit la un magazin din România, pe tema luării temperaturii la intrare. Totul după ce în weekend un alt filmuleț a circulat masiv  pe internet: ca urmare, o femeie a fost evacuată din magazin după ce a refuzat să-i fie luată temperatura. În noua filmare apărută în urmă cu câteva ore, o altă femeie este revoltată de faptul că valoarea maximă a temperaturii pentru accesul în magazin este de 37.3 grade Celsius. 

Conspirațiile și fake news-urile despre așa-zise "marcări izotopice" și multe altele stârnesc scandaluri în România. Asemenea celor care se opun vaccinării, câțiva români preferă să facă scandal zilnic cu paznicii care vor să le măsoare temperatura la intrarea în magazin. 

O nouă femeie s-a filmat în timp ce se ceartă cu paznicul și îl întreabă dacă are pregătire medicală pentru luarea temperaturii. După ce se ceartă cu acesta minute în șir, femeia strigă și la ceilalți clienți să nu permită luarea temperaturii. (video la finalul știrii).

Nu este primul scandal de acest gen. În weekend, o altă femeie s-a certat cu un paznic până ce a fost dată afară din magazin. Femeia nu voia să accepte că intre pe o proprietate privată și a invocat motive constituționale pentru care refuză luarea temperaturii. 

Raed Arafat a explicat de ce măsurarea temperaturii i se pare o măsura normală: „Pentru că atunci când intri acolo, dacă totuși ești bolnav (...) pui în risc viața altora. Această măsură este una foarte normală", a spus acesta. 

Șeful DSU a mai spus că și lui i se ia temperatura în fiecare zi când merge la Ministerul de Interne și la fel când merge la Centrul de Comandă de la Ciolpani.

Vezi imaginile cu scandalul de la magazinul Kaufland: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel