Își dă Orban demisia din funcția de prim-ministru? „Nu văd alt premier din partea PNL, decât Ilie Bolojan“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ludovic Orban și-ar putea anunța demisia din funcția de premier la ora 19.00. Mai mulți jurnaliști cunoscuți afirmă că cea mai bună soluție pentru postul de premier este Ilie Bolojan fost primar al Oradei, actual președinte al CJ Bihor.

„Eu nu văd alt premier desemnat din partea PNL decât Bolojan. Nu am nicio informație, nicio sursă aici – pur și simplu, mă uit înspre PNL și nu văd altă opțiune măcar rezonabilă prin comparație”, a scris jurnalsitul Vlad Petreanu pe Facebook.

Ideea este susținută și de Florin Negruțiu de la Digi24. „Bag bățul prin gard: ce ați zice acum de Ilie Bolojan premier susținut de o coaliție PNL-USR-PLUS-UDMR-PMP?”, a întrebat jurnalistul.

Amintim că Ludvic Orban s-a întâlnit, luni, la Palatul Cotroceni cu președintele Iohannis. Întâlnirea a fost extrem de scurtă, a durat doar zece minute.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că în urmă alegerilor parlamentare se cristalizează o coaliție de centru-dreapta și că peste câteva zile va convoca consultări cu partidele care se vor regăsi în Parlament, potrivit Aktual 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel